Jak pořídit snímek celé obrazovky na iPhone

Pořízení snímku obrazovky na vašem iPhone je pravděpodobně druhá přirozenost, ale co snímek obrazovky, který zachytí vše na webové stránce, PDF, e-mailu, poznámce nebo spojením více snímků obrazovky? Přečtěte si, jak pořídit snímek obrazovky na iPhone.

Dříve jste k pořízení snímku obrazovky na iPhone potřebovali aplikaci třetí strany. Ale se systémem iOS to nyní můžete nativně provádět pomocí webových stránek, souborů PDF, aplikace Poznámky, e-mailů a dalších v aplikacích první strany společnosti Apple.

Podíváme se také na to, jak to udělat s obsahem v aplikacích třetích stran.

Jak pořídit snímek obrazovky na iPhone

S touto nativní možností iOS získáte posouváním snímku obrazovky nebo snímku obrazovky „Celá stránka“ PDF se vším v dokumentu, webové stránce, poznámce nebo e-mailu v aplikacích Apple. Mějte na paměti, že v některých případech může být nutné použít aplikaci třetí strany (popsané níže).

  • Pořiďte snímek obrazovky (stiskněte současně boční nebo horní tlačítko a tlačítko pro zvýšení hlasitosti)
  • Klepněte na náhled v levém dolním rohu, než zmizí
  • Vyberte možnost Celá stránka v pravém horním rohu
    • Možnost Celá stránka se zobrazí pouze v případech, kdy je na obrazovce více než jedna stránka s obsahem
  • Před uložením si můžete prohlédnout všechny stránky, použít označení a další
  • Můžete také klepnout na ikonu oříznutí (čtvercová ikona vedle „Hotovo“) a upravit, jakou část celé stránky chcete uložit
  • Klepnutím na Hotovo v levém horním rohu uložíte nebo na tlačítko sdílení v pravém horním rohu

Aplikace třetích stran pro posouvání snímků obrazovky na iPhone

Další možnost, jak pořizovat snímky obrazovky obsahu v aplikacích třetích stran nebo pro více ruční ovládání (ukládání jako PNG atd.) Dvě možnosti zahrnují:

Picsew má vyšší průměrné hodnocení. Obojí si ale můžete zdarma vyzkoušet, než se rozhodnete zakoupit plné verze prostřednictvím nákupu v aplikaci.