Jak stopnout kroužky aktivity na Apple Watch

Kroužky aktivity jsou sice pro fitness nadšence základem, ale někdy se může stát, že je budete potřebovat pozastavit. Zde je návod, jak to můžete udělat v systému watchOS 11.

Kroužky aktivity na hodinkách Apple Watch jsou skvělým způsobem, jak sledovat svůj denní pohyb, cvičení a cíle ve stoje. Jsou však situace, kdy jejich udržování v aktivitě není praktické.

Například pokud se zotavujete z nemoci nebo zranění, mohlo by udržování obvyklé úrovně aktivity narušit proces zotavování. Pozastavení kroužků vám umožní upřednostnit uzdravování bez pocitu tlaku na plnění denních cílů.

Navíc během dovolené nebo období odpočinku nemusíte být tak aktivní jako obvykle. Pozastavení kroužků vám pomůže zachovat si motivaci a zabrání narušení vašich sérií a úspěchů.

Jak stopnout kroužky aktivity v systému watchOS 11

V systému watchOS 11 Apple usnadnil správu kroužků aktivity, včetně jejich pozastavení v případě potřeby.

  • Stisknutím korunky Digital Crown otevřete mřížku aplikace.
  • Klepněte na aplikaci Aktivita. Po vstupu dovnitř klepněte na kroužky.
  • Vyhledejte položku Pause Rings (Pozastavit kroužky) a klepnutím vyberte, jak dlouhou pauzu chcete.

Tuto pauzu můžete nastavit na libovolně dlouhou dobu. Pokud budete pryč, můžete například nastavit datum, kdy se vrátíte.

Až budete připraveni sledování obnovit, klepněte na možnost Obnovit kroužky a kroužky aktivity začnou opět sledovat váš pohyb.

Pozastavení kroužků aktivity v systému watchOS 11 je jednoduchý proces, který zvyšuje flexibilitu způsobu, jakým uživatelé spravují své každodenní fitness cíle. Ať už si dáváte pauzu ze zdravotních důvodů, nebo si užíváte dovolenou, tato funkce zajistí, že vaše sledování aktivity bude co nejrealističtější a nejvstřícnější.