Jak smazat podpis z mailu Odesláno z iPhonu

Už vás nebaví vidět na konci e-mailů nápis "Odesláno z iPhonu"? Přizpůsobení e-mailového podpisu může vašim zprávám dodat osobní nádech a vytvořit profesionální image. Zde je návod, jak jej na iPhonu a iPadu změnit.

Odesláno z iPhonu a jak to změnit

Pokud jste uživateli iPhonu, pravděpodobně jste si všimli výchozího podpisu "Sent from my iPhone", který doprovází e-maily odeslané v aplikaci Mail. Tento podpis sice slouží jako nenápadná reklama na oblíbené zařízení společnosti Apple, ale možná máte pocit, že neodráží vaši osobnost, nebo se obáváte, že mu chybí profesionalita.

Ať už chcete přidat své kontaktní údaje, logo společnosti nebo jedinečný podpis, změna e-mailového podpisu v iPhonu je jednoduchý proces, který může výrazně změnit vnímání vašich e-mailů. Následující kroky vám ukážou, jak se to dělá.

  • V zařízení iPhone nebo iPad spusťte aplikaci Nastavení.
  • Zvolte možnost Mail.
  • Přejděte dolů do sekce "Příprava" a klepněte na položku Podpis.
  • Chcete-li používat stejný podpis na všech svých e-mailových účtech, zvolte Všechny účty. Chcete-li zadat jedinečný podpis pro každý účet, zvolte možnost Na účet.
  • Pomocí vstupního pole (polí) zadejte vlastní podpis (podpisy).

Všimněte si, že pokud stisknete a podržíte zadávaný text, můžete z kontextové nabídky otevřít možnost Formátovat a použít tučné písmo, kurzívu a podtržení. Jinak je to vše. Při příštím odeslání e-mailu se váš nový personalizovaný podpis automaticky použije.