Recenze Nomad Sport Strap - nejlepší Apple Watch řemínek

Pokud máte rádi vysoce kvalitní sportovní Apple Watch řemínky (a já určitě ano), je tu další možnost, kterou byste měli zvážit. Sportovní řemínek NOMAD pro Apple Watch, vyrobený z voděodolné pryže FKM, vysoce účinného antimikrobiálního fluoroelastomeru, se neopotřebuje jako některé levnější alternativy.

Sportovní pásek NOMAD pro Apple Watch funguje s každou generací Apple Watch a je k dispozici v obou velikostech. Vyberte si z pěti barev: černá, duna (béžová), lunární šedá, popelavě zelená a mořská modrá. Pásek stojí kolem 1 700 Kč.

Ať už máte nové Apple Watch Ultra 2 nebo jakoukoli jinou generaci Apple Watch, pokud jste jako já, vždy hledáte ty nejlepší řemínky na Apple Watch, které změní váš vzhled. Řemínek na hodinkách měním denně kvůli různým činnostem a různému vzhledu. Stejně jako miluji svůj Apple Watch Sport Band, mám zájem také vyzkoušet alternativy.

Odolný řemínek na Apple Watch

NOMAD Sport Band pro Apple Watch není levnější alternativou, ale je jiná. Je vyrobena z lisované fluoroelastomerové pryže FKM. FKM je vysoce výkonný, voděodolný materiál s antimikrobiálními vlastnostmi. Pot se snadno setře, nebo jej můžete omýt mýdlem a vodou pro hlubší čištění. Řemínek má kanály procházející celým vnitřkem pásku a je tam spousta děr, takže pot a voda budou mít kam jít a páska se vám nebude držet na zápěstí, když cvičíte nebo plavete.

Mnoho otvorů v celém pásku není jen pro ventilaci, ale také pro zapínání na špendlíky. To znamená, že řemínek by se měl hodit téměř na každé zápěstí v rozmezí od 150 mm do 200 mm, protože existuje 11 možných otvorů, do kterých může kolík zapadnout.

Unisex pásek má sportovní, drsný vzhled, ale oproti Apple Watch se mírně zužuje, takže na mě nevypadá příliš mužně. Podlouhlý špendlík použitý k uzavření je z tmavého hliníku. Vzhledem k tomu, že se jedná o zapínání na špendlík a zastrčení, nevyčnívá žádný ocas; úhledně se zasune pod pás. Logo NOMAD je vyryto kolem otvoru, do kterého se zasouvá ocas.

Sportovní využití

Sportovní pásek NOMAD pro Apple Watch je měkký na dotek. Je to docela flexibilní, ale pevný pocit. I když materiál působí těžkopádně, otvory a kanály, které umožňují ventilaci, také brání samotnému pásku, aby na zápěstí necítil příliš velkou váhu. Na zápěstí je tak pohodlný, že si ani nevšimnete, že ho máte na sobě. Pásek se snadno nasune a zůstane na místě a uvolňovací mechanismus funguje hladce.

Vzhled tohoto pásku se vám buď líbí, nebo ne. Vzhled se mi líbí, i když je to trochu odklon od mého obvyklého stylu a nenosila bych ho na společenské příležitosti. Přál bych si, aby to bylo ve více barvách, protože všechny barvy jsou docela neutrální; Vybral jsem Marine Blue, která je opravdu spíše břidlicově modrá.

Největší problém, který bude mít většina lidí s tímto řemínkem, je cena. Je to dokonce více než vlastní sportovní náramky Apple.

Apple Watch Sport Band je jasným konkurentem. K tomuto pásku nemám žádné stížnosti; je to jeden z mých oblíbených. Obzvláště miluji širokou škálu barev a pravidelně zavádějí nové styly. Nejčastěji nosím svůj duhový Pride band. Řada Nike Sport Band od Apple má další otvory pro prodyšnost, zatímco Solo Loop nemá žádnou přezku, kterou by bylo možné řešit.

Kromě toho existuje spousta alternativ, díky nimž budete Apple Watch Sport Band vypadat méně. Nemusíte utrácet téměř 50 dolarů, abyste získali vzhled, i když levnější pásky se časem nemusí tak dobře nosit.

Měli byste si to koupit, pokud...

  • Chcete odolný a řemínek pro vaše nejnáročnější tréninky
  • Chcete pohodlný, dobře odvětrávaný pásek, který se vám při pocení nebude lepit na zápěstí
  • Máte rádi sportovní estetiku

Tohle byste si neměli kupovat, pokud...

  • Nelíbí se vám vzhled
  • Nelíbí se vám dostupné barvy
  • Je to mimo vaši cenovou kategorii

Pokud hledáte robustní, ležérní náramek, který obstojí při vašem nejnáročnějším tréninku a zároveň se budete cítit skvěle na zápěstí, je to náramek, který je třeba zvážit. Tedy za předpokladu, že se vám líbí vzhled, jste spokojeni s jednou z pěti barevných provedení a nevadí vám prémiová cenovka.

Sportovní řemínek NOMAD pro Apple Watch je skvělou volbou pro ležérní vzhled a náročné cvičení. Kompresně tvarovaná FKM fluoroelastomerová pryž vytváří odolný, flexibilní, pohodlný, voděodolný a antimikrobiální pásek. Kanály a mnoho otvorů po celém pásku nabízí ventilaci, takže pásek se nebude lepit na zápěstí, ani když je mokrý. Zapínání na špendlík a zastrčení udržuje ocas úhledně mimo cestu a využívá těchto otvorů a nabízí jednu velikost, která se hodí většině. Pryž FKM je pevná a těžká, a přesto minimalistický styl udržuje pocit lehkosti na zápěstí. I když to není levný řemínek, stojí to za to.